Over ons bedrijf

Kris en Paul Plaquet Woonidee Paul werd in 1987 gestart door Paul Plaquet in Sinaai, deelgemeente van Sint-Niklaas.
Toen was de zaak nog een kleine meubelmakerij met slechts enkele machines.
Alles wat we toen vervaardigden bestond uit hout en werd op maat van de klant gemaakt. Toen richtten we ons voornamelijk op maatwerk voor particulieren.

Na enkele jaren verhuisden we naar het industriepark (Europark Oost) in Sint-Niklaas, waar er plaats was om het machinepark verder uit te breiden.
Ondertussen is zoon Kris Plaquet zaakvoerder. Wij zijn een familiebedrijf met meer dan 25 jaar vakmanschap. Alles wordt nog steeds op maat gemaakt in ons eigen atelier. We staan garant voor het leveren van kwaliteit en een persoonlijke service. Dit voor zowel kleinere werken als totaalprojecten.

Interieurinrichting is onze specialiteit. Particulieren kunnen bij ons terecht voor onder meer het ontwerpen en plaatsen van keukens, badkamermeubelen, schuifwanden, inbouwkasten, dressings, binnendeuren, kasten op maat,... Dit alles in verschillende stijlen.

We werken we ook voor professionals. We hebben een ruime ervaring in het maken van winkelinrichtingen, burelen en praktijkruimtes.

Daarnaast werken ook samen met interieurarchitecten. Paul Plaquet

Wij zijn actief in Sint-Niklaas en omstreken ( Hamme, Temse, Mechelen, Stekene, Lokeren, Zele, Sinaai, Belsele, Vrasene, Waasmunster, Dendermonde, Bornem,...), maar ook in de rest van Oost-Vlaanderen, Antwerpen en daarbuiten.

Kris Plaquet