Interieurinrichting op maat

U kan op ons jarenlange vakmanschap rekenen voor onderstaande zaken:

dressing op maat maken
Dressings en ingemaakte kasten

Wie droomt er niet van een dressing of garderobekast om in te lopen, zoals de sterren dat doen? Een dressing biedt veel overzicht en is gebruiksvriendelijk om je kledij in op te bergen. Dressings of inloopkasten komen steeds meer voor in hedendaagse woningen.

Daarnaast kan u ook bij ons terecht voor ingemaakte kasten om uw living, slaapkamer, bureel, etc. stijlvol in te richten en de ruimte zo optimaal mogelijk te benuttigen. Alles wordt in ons eigen atelier op maat vervaardigd. U kan bij ons terecht voor verschillende stijlen. Van klassiek over hedendaags tot design.
keukens maken
Keukens

Wij maken keukens voor zowel nieuwbouwprojecten als renovaties.

Bij ons krijg je geen standaardkeuken uit een boekje, maar maatkeukens die precies passen in uw ruimte, hoe groot of hoe klein die ook is..
Alles wordt opgemeten ter plaatse en daarna vervaardigd in ons atelier volgens uw wensen en smaak. Tot slot wordt uw keuken vakkundig in uw woning of bedrijf geplaatst.
badkamers maken
Badkamers

Wij ontwerpen en plaatsen badkamermeubelen in verschillende stijlen van klassiek tot modern. Alles wordt in ons eigen atelier geproduceerd. Uiteraard maken we gebruik van vochtwerende materialen.
Wij maken badkamer inrichtingen voor zowel nieuwbouwprojecten als voor renovaties. .
slaapkamer op maat maken
Slaapkamers en kinderkamers

Wij staan de klant bij van initieel ontwerp tot en met de afwerkingsfase. Wij denken samen met u creatief mee en zoeken naar oplossingen om deze ruimtes in te richten. We zijn specialist in dressings en ingemaakte kasten om deze ruimte zo optimaal mogelijk te benutten. Uiteraard kunnen we ook zorgen voor laminaat of parket als vloerbekleding om de ruimte gezellig aan te kleden.
bedrijfsinrichting op maat maken
Winkelinrichting, inrichting praktijk of bureel

Ook voor de inrichting van uw winkel, praktijk of bureel kan u op ons vakmanschap rekenen.

We beschikken over een eigen werkplaats, waarmee we onze eigen productie in handen hebben. Wij maken bedrijfsinrichting voor zowel nieuwbouwprojecten als voor renovaties.
designmeubelen maken
Designmeubelen

Bij een mooi interieur horen vaak aangepaste design meubelen om het geheel volledig af te maken. Wij maken voor u in ons atelier designmeubelen op maat volgens uw specifieke wensen. Alles op maat is mogelijk: tafels, stoelen, kasten, meubelen voor horeca of bureaus, bibliotheekwanden,...

Wij maken deze maatmeubelen uit verschillende materialen, op aanvraag. Dit kunnen enerzijds de klassieke materialen zijn, maar anderszijds kunnen kunstmaterialen zoals bijvoorbeeld MDF een mooie optie zijn voor strak design.
Wij maken voor u de mooiste en meest kwalitatieve meubelen.
speciale projecten schrijnwerker
Speciale projecten

Klant is koning! Aangezien we over een eigen atelier beschikken en alles zelf vervaardigen, kunt u bij ons terecht voor veel meer dan het bovenstaande.

Heeft u een specifieke vraag rond interieurinrichting, meubel- of schrijwerk, stel ons gerust de vraag en we kijken hoe we u kunnen verderhelpen.